شاید چنین مشکلاتی برای همه خانمهای استفاده کننده از کاشت ناخن پدید نیاید. ولی افرادی که به شکل مداوم از این محصولات استفاده میکنند، شاهد نازک و مات شدن ناخن طبیعی خود خواهند بود. حتی امکان دارد برای افرادی جهت و محور رشد ناخن تغییر کند.
- می توانید از نوارهای تزیینی به تنهایی برای طراحی استفاده کنید و یا به عنوان چسب برای ایجاد یک نوار خالی کاربرد دارد.
- البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات ناخنها و داشتن ناخنهای بدفرم و بد رنگ خیلیها را ترغیب به انجام این عمل میکند.
- به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخنهای دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت به شکل مرتبی انجام نخواهد شد.
- برای این منظور بهتر است از یک کیت کامل لوازم کاشتن ناخن استفاده کنید.
استفاده از کاشت ناخن قاب (کاشت ناخن با تیپ) می تواند در ناحیه هلال سفید ناخن فشار ایجاد کند و در دراز مدت سبب توقف یا شکستن ناخن شود. با کاشت ناخن مصنوعی، اکسیژن به بخش های زیر ناخن نمی رسد. در این شیوه به سوهان کاری نیازی نیست؛ به همین خاطر در مدت زمان کوتاهی این نوع کاشت ناخن انجام می گیرد. و باید بدانید که مثلا در کشور کانادا و یا استرالیا یک کاشت ناخن ساده برای هر دو دست حداقل ۱۰۰ دلار هزینه دارد.
ژل کاسه ای نیز به ۲ صورت هارد ژل ها و سافت ژل ها در بازار موجود می باشد. برای مثال شما می توانید در صدف سازی ناخن، شبنم گذاری و برجسته سازی در طراحی نیز از آن ها استفاده کنید. ژل های کاسه ای در رنگ های مختلف در بازار موجود می باشند ولی پرکاربردترین رنگ های آن رنگ کلیر یا بی رنگ برای کارهای طراحی و صدف سازی و همچنین رنگ هلویی و صورتی طبیعی در امور کاشت ناخن می باشند. کاشت ناخن هلویی به خاطر دارا بودن رنگ طبیعی، بدون شک یکی از بهترین گزینه ها برای کاشت های کوتاه و طبیعی بوده و به همین دلیل بسیار مورد استقبال مشتریان و ناخن کاران می باشد. در حقیقت کاشت ناخن هلویی دقیقا برای مشتریانی با سلیقه مینیمال طراحی شده که می خواهند ناخن های مرتب و تمیزی داشته باشند و یا صدف ناخن خود را اصلاح کنند و در عین حال علاقه ای به کاشت های بلند ندارند و آنها را غیر طبیعی می دانند.
توقف رشد ناخن
وجود برجستگی زیبا و همچنین درخشش چشمگیر در این روش در گذشته، توجه بسیاری از خانم ها را به خود جلب نمود اما امروزه این شیوه، به دلیل معایب مذکور مورد استفاده قرار نمی گیرد. کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. مدرن ترین شیوه کاشت ناخن پودری، گریم ناخن می باشد که صدف ناخن را کشیده تر و خط لبخند را در ظاهر ناخن ها زیباتر می نماید. کاشت ناخن به روش ژله ای نسبت به روش کاشت پودری استحکام کمتری دارد اما باید به این نکته توجه کنید که این روش کاشت، آسیب کمتری به ناخن و پوست شما می رساند. مواد کاشت ناخن ژله ای به صورت آماده می توان از بازار خریداری کرد.
مدل کاشت ناخن مربعی
استفاده از پودر برای کاشت ناخن معمولا بسیار سادهتر و ارزان قیمتتر از سایر روشهاست و به همین دلیل بسیار پرکاربرد هست. در این روش از پودر مخصوص کاشت ناخن و یک محلول مایع به نام لیکوئید استفاده میشه. وقتی پودر با این مایع ترکیب میشه، حالت نرم و خمیری پیدا میکنه و میشه اون رو بر روی ناخن با استفاده از قلم مخصوص، شکل داد. از ضروریات آموزش کاشت ناخن است و حتما به همراه داشته باشید. در این مرحله با توجه به شکل و اندازه ناخنها، قالب مناسب را انتخاب کنید و آنها را برای هر ناخن کنار بگذارید. در نظر داشته باشید که سایز قالب شما نباید بزرگتر یا کوچکتر از بستر ناخن طبیعی شما باشد.
کاشت ناخن ژورنالی
بنابراین به کمک مطلب زیر به راحتی و با روشی ساده می توانند کاشت ناخن خود را ریموو کنند. شناخت انواع فرم ناخن و نحوه صحیح ایجاد آن از نکات مهم در آموزش کاشت ناخن است. در دوره آموزشی شما ابزار مورد استفاده در این مرحله و نحوه صحیح استفاده از آن ها را آموزش می بینید.
اگر کاشت پودری باشد یا کمتر از حد مواد گذاشتهاید و با کارهای روزمره خانه آسیبپذیر شده یا زیاد سوهانکشی کردهاید و مواد نازک شده یا مواد پودرتان مرغوب نیست احتمال خشک شدن و خراب شدن آن زیاد است. در این شیوه از کاشت ناخن باید به وسیله پودر اکریلیک در قسمت فرنچ ناخن، به ایجاد خط لبخندی زیبا و همچنین فرنچی عالی پرداخته و در انتها از پودر اکریلیک کلیر برای کاور نمودن تمامی صدف ناخن استفاده نمود. آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن میگذارند و در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود. این نوع کاشت شبیه همان کاشت پودر است و فقط مواد آنها با هم فرق میکند و نیازمند ترمیم ناخن است. کاشت ناخن ژله ای یا همان ژلیش که در آن یک لایه ای از ژل شفاف و زخیم بر روی ناخن های طبیعی شما قرار داده میشود و سپس فرم داده میشود.
برای این کار سطح ناخنها را به وسیله سوهان برقی میتراشند تا جایی كه لایه خیلی نازكی از ناخن باقی بماند. روش دوم کاشت ناخن کلیلی به اینصورت است که پس از مراحل گذاشتن مواد کاشت ناخن، اکلیل را به عنوان ماده پوششی روی سطح ناخن می کشیم. در این روش می توان اکلیل را برای طراحی در قسمت فرنچ و یا با طرح های مختلف ترکیب کرد. سپس در انتها روی سطح ناخن، یک لایه ژل کشیده و دست ها را داخل دستگاه UV قرار می دهیم.